Rreth Nesh

Fredi Kamion eshte krijuar ne vitin 2000 ne Lushnje.

Me nje prevoje disa vjecare ne ju ofrojme pjeset kembimit nga t gjitha llojet per kamione. Te ne do te gjeni pjese te te gjitha llojeve dhe te te gjitha markave te ndryshme.

Pjeset qe ne ofrojme jane te markave me te njohora te kamioneve.

Disa nga markat kryesore jane Mercedes Benz, Volvo, Daf, Man, Iveco, Scania etj.

Tek ne do te gjeni te gjitha pjeset qe kerkoni qe nga motorret e deri ne pjeset me te vogla.  

Na vizitoni  dhe zgjidhni pjeset me te mira per te riparuar makinen tuaj.